راه اندازی آهن فروشی

راه اندازی آهن فروشی
راه اندازی آهن فروشی
راه اندازی آهن فروشی
فهرست مطالب

راه اندازی آهن فروشی: اگر سرمایه زیادی دارید و به فکر راه اندازی یک کسب و کار پر درآمد هستید، بهتر است قبل از تصمیم گیری و انتخاب کسب و کار در مورد شغل‌های مد نظر خود تحقیق نموده و پر درآمد ترین آن‌ها را شناسایی کنید. یکی از شغل‌های پیشنهادی ما، راه اندازی آهن فروشی می باشد که به گفته بسیاری از کسانی که در این حرفه مشغول به کار بودند درآمد بالایی دارد.

اگر انتخاب شما هم راه اندازی آهن فروشی ست در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل و نکات مهم راه اندازی آهن فروشی را به شما آموزش دهیم.

 

آهن فروشی چیست و کاربرد آن در جامعه چه می باشد؟

 

در حقیقت آهن یک فلز است. این فلز از دیدگاه جرم بزرگ ترین عنصر سازنده کره زمین می ‌باشد و کاربرد آن از تمامی فلزات بیشتر است به گونه‌ای که می ‌توان گفت ۹۵ درصد فلزات تولید شده در سراسر دنیا را شامل می شود. به دلیل مناسب بودن قیمت این فلز و مقاومت بالای آن کاربردهای بسیاری دارد که از جمله آن‌ها کاربردش در بدنه کشتی‌های بزرگ، در ساخت و ساز ساختمان‌ها، اتومبیل‌ها و… می باشد.

حالا می رسیم به تشریح شغل آهن فروشی

در این حرفه، به فروش آهن آلات گوناگونی مانند ناودانی، تیرآهن، نبشی، میلگرد و… پرداخته می‌ شود.

 

نکات مهم برای راه اندازی آهن فروشی

 

بررسی کاربرد‌های آهن و شغل آهن فروشی

 

آهن آلات یکی از اصلی ترین نیازهای انسان و از کاربردی ترین فلزات می باشد که در اکثر ساخت و سازها مانند بدنه اتومبیل‌ها، کشتی و… مورد استفاده قرار می ‌گیرد و به همین دلیل هم می‌ توان گفت این شغل بسیار پر درآمد بوده و همواره یکی از نیازهای جامعه می ‌باشد.

ناگفته نماند که در صنایع تولیدی نیز آهن کاربرد بسیار بالایی دارد. پس اگر این شغل را انتخاب نموده‌اید، به شما تبریک می گوییم چرا که مطمئن باشید می ‌توانید درآمدهای کلانی از این راه کسب کنید، تنها باید به نکات مهم در این باره دقت نموده و اصول کار را رعایت کنید.

 

راه اندازی آهن فروشی

مزایا و معایب راه اندازی آهن فروشی قبل از راه اندازی باید آن‌ها را بدانید

 

  1. مزایای راه اندازی آهن فروشی
  • آهن تاریخ مصرف ندارد و به همین دلیل می‌ تواند مدت زیادی در انبار باقی بماند.
  • آهن هیچ گاه ارزش خود را از دست نمی ‌دهد.
  • این شغل بسیار پر درآمد می باشد.
  1. معایب راه اندازی آهن فروشی
  • نیاز به سرمایه بالایی دارد.
  • ساعت کاری بسیار زیاد است.
  • به یک مکان بزرگ نیاز دارید.
  • همواره باید سرمایه در گردش شما مبلغ بالایی باشد.

 

بررسی بازار آهن فروشی

 

خوشبختانه همواره بازار ساخت و ساز در کشور رونق دارد و به همین دلیل هم مصرف مصالح ساختمانی بسیار بالاست. از آنجایی که اصلی ترین عنصر سازنده هر ساختمان آهن آلات می باشد، بازار این کسب و کار پر رونق است. پس می‌ توان گفت آهن یکی از مصالح کاربردی برای ساختمان است و از طرفی یک شغل پر درد سر نیز می‌ باشد.

 

پر فروش ترین محصولات آهن را بشناسید

 

از پر فروش ترین محصولات این فلز، میلگردهای فرم داده شده به اسم خاموت بوده که در اسکلت بتنی ساختمان، طراحی دکوراسیون، تزئینات داخلی ساختمان و… به کار گرفته می ‌شود.

 

درآمد شغل آهن فروشی چقدر است؟

 

درست است که این شغل دردسرهای زیادی دارد و ممکن است شما را با چالش‌های فراوانی روبرو نماید، اما باید بدانید که درآمد بسیار خوبی در این کسب و کار می باشد. معمولاً درآمد حاصل از آهن فروشی چیزی حدود ۱ تا ۵ درصد از کل فروش بوده که با در نظر گرفتن نوع محصول و تاثیر نوسانات بازار متغیر می باشد.

راه اندازی آهن فروشی

 

مجوزهای مورد نیاز برای راه اندازی آهن فروشی

 

مسلم است که برای آغاز هر کار نیاز به مجوزهای قانونی می باشد. از همین رو برای فعالیت در شغل آهن فروشی نیز باید پروانه کسب آن را اخذ نمایید. برای دریافت جواز کار، تنها کافیست به سایت اتحادیه صنف فروشندگان آهن، فولاد و فلزات مراجعه نموده و مراحل تشکیل پرونده خود را به پایان برسانید.

 

مکان مناسب برای راه اندازی آهن فروشی

 

همان طور که می‌‌دانید و حدس می‌زنید، مکان مورد نیاز برای راه‌اندازی این کسب و کار، باید متراژ بالایی داشته باشد چراکه محصولات و فرآورده‌های این فلز، فضای زیادی را اشغال می کنند. پس شما نیازمند یک محیط بزرگ می‌باشید. همچنین باید‌ یک‌انبار در‌موقعیت مکانی خود داشته باشید تا بتوانید آهن آلات خود را در‌آنجا نگهداری کنید و در‌صورت نیاز آن‌ها را از‌انبار خارج کرده و‌به مشتری تحویل دهید.

 

تجهیزات مورد نظر برای راه ‌اندازی آهن فروشی

 

شما برای شروع امکاناتی مانند جعبه کمک‌های اولیه، کپسول آتش نشانی، باسکول جهت وزن کشی اجناس قبل از فروش  و… را نیازمندید. ناگفته نماند یکی از کاربردی ترین و اصلی ترین تجهیزاتی که باید در فروشگاه خود داشته باشید، سیستم حسابداری می باشد.

با کمک نرم افزار حسابداری قادرید سود هر فاکتور را مشاهده کنید و از طرفی، دیگر با کسری موجودی رو به رو نمی شوید چراکه این نرم افزار به محض مواجه شدن با کسری موجودی، سریعا هشدار صادر می نماید. بهتر است بدانید در نرم افزار حسابداری آهن فروشی معین امکان تعریف آهن برحسب متر، شاخه و کیلو را دارید و همچنین می‌توانید چندین سطح قیمت به ازای هر کالا، مشخص نمایید. برای مثال قیمت نقدی یک کالا، قیمت همکار، قیمت چکی و… علاوه بر‌این امکان جستجوی کالاها به سریع ترین روش بر‌اساس کد، نام و… را دارید.

جالب است بدانید موارد گفته شده، فقط بخش کوچکی از توانایی‌های نرم افزار حسابداری است، پس سعی کنید در‌تهیه آن حتی یک روز هم تعلل نکنید.

برای خرید نرم افزار می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار حسابداری معین، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

 

مقالات مرتبط

 

پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.

 

برنامه حسابداری چیست؟

نکات مهم در راه اندازی گلخانه

راه اندازی فروشگاه عطر و ادکلن

راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمانی

نحوه راه اندازی فروشگاه پوشاک موفق

تاثیر سیستم مدیریتی بر مدیریت حسابداری

انتخاب سیستم حسابداری فروشگاهی مناسب

تعریف حسابداری و مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.