در مقالات قبل به نحوه ثبت چک های دریافتی اول دوره پرداخته ایم. به این نوع چک هایی که طی معاملات قبلی خود قبل از خرید نرم افزار حسابداری، از مشتریان دریافت نموده اید و هنوز وصول نشده اند یا تاریخ آنها هنوز نرسیده است، چک های دریافتی اول دوره گفته می شود. اما در این مقاله قصد داریم به نحوه ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری بپردازیم. این چک ها تفاوت زیادی با چک های دریافتی اول دوره ندارند و روند معرفی و ثبت آنها در نرم افزار حسابداری نیز به سادگی مانند چک های دریافتی انجام خواهد شد.
قابلیت ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری، ویژگی کاربردی و مناسبی است که باید کار با آن را آموخته باشید. به این شکل می توانید مدیریت خوبی روی چک های پرداختی خود داشته باشید و در محاسبات امور مالی کسب و کار خود دچار اشتباه نشوید.
در این مقاله به آموزش ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین می پردازیم. با ما تا انتهای این مقاله آموزشی همراه باشید.
آموزش ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین
- برای ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین، ابتدا از منوی عملیات، گزینه چک های پرداختی اول دوره را انتخاب نمایید.
- با انتخاب گزینه چک های پرداختی اول دوره، پنجره ای باز خواهد شد که دارای بخش های مختلفی است. در سمت راست این پنجره وضعیت و گروه چک ها به نمایش در آمده است و در سمت چپ آن نیز، چک های پرداختی را می توان مشاهده نمود.
برای ادامه، از انتهای این پنجره روی دکمه جدید کلیک نمایید. - با انتخاب این گزینه، پنجره ای باز خواهد شد که در آن می توانید اطلاعات چک پرداختی اول دوره را وارد نمایید. این اطلاعات شامل نام بانک مورد نظر، شماره چک، مبلغ چک، شخص دریافت کننده، تاریخ سررسید و تاریخ صدور چک می باشد. هم چنین این پنجره دارای بخشی برای معرفی توضیحاتی در مورد چک است که بابت چه چیزی پرداخت شده است.
روی گزینه “+” که مربوط به انتخاب بانک است کلیک کنید. - با انتخاب این دکمه می توانید از لیست مشاهده شده، نام بانک خود را که چک را از آن صادر نموده اید انتخاب کنید.
- آخرین شماره چک به صورت خودکار از دسته چک وارد خواهد شد.
در مرحله بعد، مبلغ چک پرداختی را وارد نمایید. - در ادامه به وسیله دکمه “+” که مربوط به دریافت کننده می باشد، شخص دریافت کننده یا گیرنده چک را مشخص نمایید.
- شخص مورد نظر را انتخاب و دکمه Enter را کلیک نمایید.
- در مرحله بعد می بایست تاریخ سررسید چک را مشخص نمایید. سیستم به صورت پیشفرض تاریخ صدور چک های پرداختی اول دوره را، تاریخ شروع سال مالی درج می کند.
- در انتها برای ثبت چک پرداختی اول دوره، روی دکمه تایید کلیک نمایید.
به این صورت چک پرداختی اول دوره با موفقیت در سیستم ثبت شد.
همانطور که مشاهده نمودید، امکانات مناسب و کاربردی مختلفی مانند ثبت تاریخ چک، نام بانک، شماره چک، توضیحات لازم در مورد چک و … در بخش ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین وجود دارد که باعث می شود مدیریت خوبی روی چک های پرداختی اول دوره کسب و کار خود داشته باشید. کار با این بخش بسیار ساده است و تمام افراد، حتی بدون نیاز به دانش حسابداری و تنها با مشاهده این آموزش، می توانند با آن کار کنند و از این نرم افزار حسابداری استفاده نمایند.
در صورتی که نیاز به آموزش بیشتری در این بخش دارید، می توانید با ورود به صفحه آموزش، نحوه ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین را بصورت ویدیویی مشاهده نمایید.
جمع بندی
اگر شما نیز مانند بسیاری از افراد دیگر، طی معاملات قبلی خود قبل از خرید نرم افزار حسابداری، چک هایی به مشتریان خود پرداخت نموده اید و تاریخ وصول آنها هنوز نرسیده است، باید آنها را در نرم افزار حسابداری خود به ثبت رسانید. به این چک ها، چک های پرداختی اول دوره می گویند.
قابلیت ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری خریداری شده شما باید وجود داشته باشد تا بتوانید مدیریت آن را به همراه سایر چک های دیگر کنترل نمایید. ثبت این نوع چک ها باید به سادگی در نرم افزار حسابداری انجام شود و امکانات زیادی نیز در مورد ثبت اطلاعات چک در اختیار شما قرار گیرد.
در این مقاله آموزشی، نحوه ثبت چک های پرداختی اول دوره در نرم افزار حسابداری معین را بررسی کردیم. نرم افزار حسابداری معین با ارائه امکانات زیاد و کاربردی در تمام بخش ها، می تواند مدیریت شما را در امور حسابداری تقویت کند. کار با این نرم افزار بسیار ساده است و حتی کسانی که هیچ گونه دانشی از حسابداری ندارند، تنها با پشتیبانی رایگان یک ساله ما و فیلم های آموزشی، می توانند با تمام بخش های آن به راحتی کار کنند.
در صورتی که هنوز از نرم افزار حسابداری معین استفاده نمی کنید و قصد خرید آن را دارید، می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار حسابداری و عملکرد پشتیبانی را مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت وجه و خرید نرم افزار حسابداری مد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.
مقالات مرتبط
پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.