9 دلیل برای انتخاب شغل حسابداری

9 دلیل برای انتخاب شغل حسابداری
9 دلیل برای انتخاب شغل حسابداری
شغل حسابداری
فهرست مطالب

یکی از واقعیت‌های زندگی اکثر افراد جامعه در دوران کودکی و نوجوانی، بی‌علاقگی نسبت به رشته ریاضی و ترس از آزمون ریاضی میباشد. به همین دلیل هم افراد برای انتخاب رشته و شغل آینده خود به سراغ رشته حسابداری نمی‌روند. اشتباه کار هم همین جاست که همه فکر میکنند اگر شغل حسابداری را انتخاب نمایند، یک عمر باید درگیر حل معادلات سخت شده و این شغل، تماما با ریاضی سروکار دارد.

اما بالعکس همه این تصورات غلط، باید بدانید که رشته حسابداری، ریاضی محض نبوده و لازم نیست هر روز به حل مسئله و معادله، مشغول باشید. در واقع حسابداری اصول و قواعد خودش را دارد، علاوه بر این امروزه وظایف حسابداری با کمک نرم افزار حسابداری بسیار ساده‌تر هم شده است.

اگر شما هم تا به امروز دچار این تصورات غلط بوده‌اید در ادامه این مقاله که من باب رشته حسابداری و شغل حسابداری است، با ما همراه باشید چراکه حرف های شنیدنی برایتان داریم که میتواند به یکباره نظرتان را در مورد حسابداری، تغییر دهد.

 

9 دلیل برای انتخاب شغل حسابداری

 

  1. یکی از این دلایل سفت و سخت که میتواند شما را مجاب به انتخاب شغل و رشته حسابداری کند، تقاضای دائمی کارفرمایان یا مدیران شرکت‌ها برای استخدام حسابدار است. به جرات میتوان گفت حسابداری یکی از مشاغلی ست که در هر شرایط اقتصادی، بازارکار ثابتی دارد. این انتهای داستان نیست، همانطور که شاهد هستید روز به روز کسب و کارهای جامعه گسترش می‌یابند و حتی کسب و کارهای جدیدی وارد بازارکار میشوند.
    نتیجه می‌گیریم نیاز به استخدام حسابدار، همیشه در جامعه و بازارکار، احساس میشود. از آنجاییکه حسابداران همواره در راس هرم هر شرکتی قرار دارند، در صورت رکود اقتصادی و یا ورشکستگی شرکت هم، سریعا تعدیل نمی‌شوند و جزء آخرین نفراتی هستند که پستشان را ترک میکنند.
  2. یک دلیل قانع کننده برای انتخاب رشته حسابداری که مخصوص افراد نتیجه گرا میباشد. باید بدانید حسابدارها می‌توانند سریعا نتیجه کارشان را مشاهده کنند. به طور شفاف‌تر که بخواهیم بگوییم، برخی از افراد هستند که دوست دارند کاری که انجام میدهند نتیجه بخش باشد و بتوانند این نتیجه را سریعا ببینند. پس میتوان نتیجه گرفت رشته‌هایی مانند مهندسی و عمران یا دیگر رشته‌هایی که پروژه محور هستند مناسب این افراد نمیباشد.
    از همین رو انتخاب شغل حسابداری میتواند گزینه مناسبی برای این افراد باشد چراکه یک حسابدار پس از انجام کارهای روزانه‌اش، میتواند نتیجه کارش را ببیند. برای مثال ثبت اسناد یا تهیه گزارش و آماده سازی برگه انبار، به سرعت قابل انجام بوده و حسابداران روزانه به اینکارها مشغولند.
  3. اگر عاشق مدیریت هستید و میخواهید خودتان کارفرمای خود باشید، باید رشته حسابداری را برای تحصیل انتخاب کنید تا در آینده حسابدار شوید. یک حسابدار زبده و کاردان میتواند به صورت تکی کار کند و امور حسابداری چندین شرکت را به تنهایی انجام دهد.
    بدین ترتیب شما به عنوان یک حسابدار فریلنسر مشغول به کار شده‌اید و دیگر لازم نیست حتما 8 ساعت از روز خود را در یک شرکت حضور داشته باشید. در فریلنسری این شما هستید که ساعت کارتان را مشخص می‌کنید و حتی می‌توانید به صورت پاره وقت در شرکتی، حضور پیدا کنید و پس از انجام امور مالیشان، آنجا را ترک کنید.
  4. اگر روابط عمومی بالایی دارید و از صحبت کردن با افراد دیگر، لذت میبرید، باید شغل حسابداری را انتخاب کنید. یک حسابدار میتواند خدمات مشاوره ارائه دهد، پس نیازمند روابط عمومی بالا و تجربه کار خواهد بود. شاید رسیدن به این هدف کمی زمانبر باشد اما ارزشش را دارد چراکه این شغل بسیار پردرآمد است.

رشته حسابداری، شغل حسابداری

  1. یکی از حقایق جالب در مورد شغل حسابداری که شاید تابحال به آن توجه نکرده باشید این است که 99 درصد و یا شاید 100 درصد کسب و کارهای جامعه امروز، نیازمند حسابدار هستند. این یعنی برگ برنده دست شماست و همیشه و هرکجا که باشید، کار پیدا کردن برای شما راحت‌تر از سایر شغل‌هاست. از طرفی اگر بخواهید به یک کشور دیگر هم مهاجرت کنید، باز هم مشکلی راهتان را سد نمی‌کند و می‌توانید به هر کجا که دوست دارید بروید و به همین شغل مشغول شوید.
  2. شاید به گوش شما هم رسیده باشد که برای انجام امور حسابداری حتما نباید تحصیلاتتان را در دانشگاه تکمیل نموده باشید، یعنی می‌توانید با کسب مدرک از یک مرکز معتبر، آموزش‌های لازم را فرا بگیرید و سپس وارد بازارکار شوید. در واقع کارفرمایان به تجربه شما در این کار توجه می‌کنند تا میزان تحصیلات!
    بنابراین میتوان گفت حسابداری شغلی‌ست که نیاز به یادگیری فنون و قواعد دارد و فارق التحصیل بودن در گرایش حسابداری، ملاک انتخاب کارفرمایان نیست.
  3. شاید با شنیدن این جمله متعجب شوید و تمام باورهایتان در مورد حسابداری زیر و ‌‌رو شود! باید بدانید برای تحصیل در رشته حسابداری حتما لازم نیست خودتان را در اتاق حبس کنید و شبانه روز برای قبولی در کنکور، درس بخوانید چراکه قبولی در این رشته با وجود دانشگاه‌های فراوانی که ارائه دهنده آن هستند، بسیار ساده است. برای مثال دانشگاه‌هایی مانند علمی کاربردی، دولتی، آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی و… همه رشته حسابداری را ارائه می‌دهند.
  4. نکته جالب دیگری که باید در مورد رشته حسابداری بدانید این است که این رشته بالعکس تصور اکثر افراد جامعه، مفاهیم آسانتری نسبت به رشته‌های مهندسی و علوم تجربی دارد. به همین دلیل هم در دانشجویان رشته حسابداری، میتوانند در کنار تحصیلاتشان، مشغول به کار شوند. امروزه شرکت‌های بسیاری نیازمند کمک حسابدار یا دستیار حسابدار دارند که اکثرا دانشجویان را برای اینکار می‌پذیرند.
  5. اگر خانم خانه‌دار هستید و مسئولیت‌های خانه‌داری اجازه نمی‌دهد در بیرون از منزل به کار کردن مشغول شوید، باید به شما نوید این را بدهیم که با تحصیل در رشته حسابداری میتوانید شغلتان را به منزل بیاورید. از آنجایی که با وجود اینترنت اکثر کسب و کارها اینترنتی شده است، بسیاری از امور هم در منزل و با استفاده از اینترنت قابل انجام می‌باشد.
    شما می‌توانید امور یک شرکت را به صورت دورکاری انجام دهید بدون اینکه در آن محل حضور داشته باشید. می‌پرسید چگونه اینکار ممکن است؟ باید در جواب گفت امروزه حسابداری تحت وب توانسته سبب ایجاد این شغل شود و حسابداران بسیاری هستند که در منزل و با استفاده از اینترنت، مشغول به کار هستند.

رشته حسابداری، شغل حسابداری

 

جمع‌بندی

 

بنا به تمامی این گفته، میتوان گفت رشته حسابداری بازار کار بهتری نسبت به سایر رشته‌ها دارد. بنابراین با تحصیل در این رشته می‌توانید آینده خود را تضمین کنید، فقط دقت داشته باشید که کار با ابزارهای حسابداری و نرم افزار حسابداری یک مزیت محسوب می‌شود، بنابراین از یادگیری آن غافل نشوید.

در صورتی که برای بهبود عملکرد بخش حسابداری شرکت یا فروشگاه خود قصد خرید نرم افزار حسابداری معتبری را دارید، می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

 

مقالات مرتبط

 

پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.

 

پس انداز کردن پول

نرم افزار حسابداری آماده یا اختصاصی

تاثیر علم ریاضی در حسابداری

چگونه تبدیل به یک حسابدار حرفه ای شویم؟

مراحل انتخاب و استقرار نرم افزار حسابداری

حسابداری ابری چیست و چه مزیت هایی دارد؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.