downicon.png
تاثیر علم ریاضی در حسابداری
تاثیر علم ریاضی در حسابداری
تاثیر علم ریاضی در حسابداری
ریاضی در حسابداری

ریاضی در حسابداری

امروزه حسابداری تبدیل به یکی از پرطرفدارترین رشته‌های دانشگاهی شده است. رشته حسابداری به این دلیل محبوب است که بازار کار خوبی دارد. البته که ابزارها و سیستم‌های بسیاری از جمله نرم افزار حسابداری، برای رسیدگی به امور مالی طراحی شده‌اند اما با این وجود هم، استخدام حسابداران، هنوز پیشتاز و رو به پیشرفت است.

درست است که نرم افزارهای حسابداری بسیاری تولید شده است اما همگی آنها نیاز به یک اپراتور یا کاربر باتجربه دارند. از همین رو میتوان گفت وجود یک نرم افزار حسابداری به تنهایی نمیتواند راهکار خوبی برای پیش بردن امور مالی باشد بلکه یک فرد کارآزموده و متبحر نیاز است تا بتواند تمامی امور را به وسیله‌ی این ابزار جلو ببرد. ضرورت شناخت علم حسابداری علاوه بر حسابدار، برای مدیر هر شرکتی نیاز است.

حال که با اهمیت حسابداران در شرکتها و سازمان‌ها آشنا شدیم، میخواهیم به یکی از مهمترین سوالات در این زمینه پاسخ بدهیم.

اینکه برای ورود به رشته حسابداری حتما نیاز به دانش ریاضی بالایی داریم؟ یا بهتر بگوییم علم ریاضی در حسابداری تا چه اندازه تاثیرگذار است!

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به این سوال مهم پاسخ بدهیم.

ریاضی در حسابداری

 

تاثیر علم ریاضی در حسابداری

باید بدانید حسابداری علمی است که بیشتر با اعداد و ارقام سر و کار دارد و علم ریاضی فراتر از نیاز یک حسابدار گام برداشته است. در ادامه میخواهیم علم ریاضی و حسابداری را تک تک برایتان شرح دهیم تا خودتان به درک روشنی از موضوع تاثیر علم ریاضی در حسابداری برسید.

حسابداری

جالب است بدانید که علم حسابداری از اعداد و مجموعه‌ای از فرمول‌ها استفاده میکند که هیچگاه تغییر نمیکند. این علم بسیار دقیق است و برای هر سوالی، یک جواب مشخص دارد. برای مثال اگر شما بخواهید ترازنامه یک شرکت را تهیه نمایید، همیشه یک روال را طی میکنید، بدین منظور که مراحل انجام کار تغییر نمیکند چون فرمول اصلی یکی است.

تمام کسانی که از ورود و تحصیل به رشته حسابداری بیم دارند، باید بدانند حسابداری نیاز به کشفیات جدید توسط شما ندارد چراکه دارای فرمول و روال مشخصی است. تنها کافی ست این فرمول‌ها را برای یکبار به ذهنتان بسپارید و یک عمر از آنها استفاده کنید.

دانش ریاضی

همگی ما به یاد داریم که وقتی یک مسئله ریاضی را حل می‌کردیم تا چه اندازه برایمان لذت بخش بود. این علم بسیار جذاب و شیرین است تا حدی که ریاضی دانان بسیاری آن را یک هنر میدانند نه یک علم.

در ریاضی اغلب اعداد و فرمول‌ها کاربرد زیادی دارند و میتوان با یادگیری یک فرمول، مسئله‌های فراوانی را حل کرد. ناگفته نماند برای حل کردن مسائل ریاضی، شما هیچ الگویی ندارید و باید با تکیه بر تجربه و حدسیات خود در مورد آن مسئله، معادله مناسب آن را برایش بنویسید.

به همین دلیل است که بسیاری از افراد جامعه با یادگیری ریاضی مشکل دارند و از ورود به این رشته می‌هراسند. بنا به همه این گفته‌ها میتوان نتیجه گیری کرد که علم ریاضی پر است از ابهامات و چالش‌ها.

تشابه حسابداری و علم ریاضی

  1. این دو علم بر پایه اعداد و ارقام و معادلات استوار هستند و از همین رو به هم شباهت‌های زیادی دارند.
  2. در علم حسابداری برای هر کاری یک فرمول مشخص وجود دارد و به همین دلیل هم کمتر دچار چالش خواهید شد بالعکس آن در ریاضیات همه چیز مبهم است و شما باید خودتان فرمول حل مسائل را پیدا کنید یا حدس بزنید.
  3. در علم ریاضی برای همه چیز یک فرمول وجود دارد، از زمان رسیدن یک انسان به کره ماه گرفته تا مقدار سوخت مصرفی یک هواپیما، به همین دلیل به خاطر سپردن این فرمول‌ها بسیار سخت است. اما در علم حسابداری فرمول‌ها بسیار محدودتر و ساده‌تر هستند. با توجه به اینکه یک حسابدار باید به صورت روزانه امور مالی را انجام دهد، میتوان گفت بعد از گذشت مدتی این فرمول‌ها به خاطر سپرده شده و انجام امور ساده‌تر میشود.
  4. در علم حسابداری چند فرمول خاص وجود دارد که این فرمول‌ها ثابت هستند و تغییر نمیکنند اما در علم ریاضی ممکن است در هنگام حل یک مسئله یک فرمول جدید ساخته شود.

ریاضی در حسابداری

 

کاربرد ریاضی در حسابداری

با توجه به وجه تشابهات و کاربردی که ریاضی در حسابداری دارد، میتوان گفت مسلما برای موفقیت و انجام امور حسابداری، نیاز به دانش ریاضی هم دارید. در حقیقت پایه بسیاری از فرمول‌های حسابداری، علم ریاضی است چراکه اعداد و ارقام در آنها حرف اول را میزند. اما نگران نباشید چراکه نیازی نیست فرمول‌های سخت و عجیب و غریب ریاضی را در خاطر بسپارید و همانطور که گفتیم حسابداری، فرمول‌های مشخص خودش را دارد. واضح‌تر بگوییم اگر در ابتدای کار فقط عملیات ضرب، تقسیم، جمع و… را یاد داشته باشید برای حسابدار شدنتان کافی خواهد بود.

معمولا یک حسابدار بیشتر با قوانین مالیاتی ، اصطلاحات مالی ، قوانین مالی و… سر و کار دارد تا فرمول‎‌های انتگرال و دیفرانسیل.

برای اینکه بخواهید تبدیل به یک حسابدار زبده شوید، باید برخی از فرمول‌های مربوط به حسابداری را حفظ کنید و کار با نرم افزار حسابداری و اکسل را بیاموزید. البته اگر از برنامه حسابداری استفاده میکنید، کارتان بسیار ساده‌تر میباشد چراکه این نرم افزار قادر است تمامی امور را با فشردن چند دکمه به اتمام برساند.

پس این تصور که برای تحصیل در رشته حسابداری باید یک نخبه ریاضی باشید کاملا اشتباه است. شما با یادگیری چند اصول ساده و کار با نرم افزارهایی مانند حسابداری و اکسل، میتوانید تبدیل به یک حسابدار ممتاز شوید.

 

جمع‌بندی مقاله تاثیر علم ریاضی در حسابداری

اگر این مقاله را تا انتها مطالعه نموده باشید، متوجه میشوید که برای تحصیل در رشته حسابداری، حتما نباید یک نابغه ریاضی باشید چراکه این باور کاملا غلط است. اگر شما هم به این رشته علاقمندید و تابحال شک و تردیدهایی در مورد رشته حسابداری داشتید، از این پس با خیال آسوده میتوانید به دنبال علایقتان بروید.

با همه این تفاسیر اگر باز هم سوال یا ابهاماتی در رابطه با تاثیر ریاضی در حسابداری دارید، میتوانید آن را در قسمت دیدگاه‌ها برایمان ارسال نمایید. در صورتی که قصد خرید نرم افزار حسابداری معین را دارید، می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.