چگونه فروشگاه کادویی باز کنیم؟

چگونه فروشگاه کادویی باز کنیم؟
چگونه فروشگاه کادویی باز کنیم؟
فروشگاه کادویی
فهرست مطالب

راه اندازی فروشگاه کادویی را می توان یک ایده خوب برای پول درآوردن دانست زیرا هدیه دادن و هدیه گرفتن یک سنت بسیار زیباست که از گذشته تا به حال به عنوان یک کار پسندیده و نیکو در بین مردم رواج داشته است.

اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار مستقل را دارید فقط کافیست کمی خلاقیت چاشنی کارتان کنید تا بتوانید یک فروشگاه کادویی موفق داشته باشید. در ادامه به چندین گام مهم برای راه اندازی فروشگاه کادویی اشاره می ‌کنیم.

 

گام های مهم برای راه اندازی فروشگاه کادویی

 

گام اول: انتخاب موقعیت مکانی

 

کلید موفقیت شما برای داشتن یک فروشگاه کادویی، انتخاب یک مکان مناسب است. مسلماً فروشگاهی که لوازم کادویی و هدیه ارائه می‌ دهد باید ظاهر زیبایی داشته و همچنین در معرض دید عموم باشد.

پس راه اندازی یک فروشگاه کادویی در خیابان‌های خلوت موفقیتی برای شما نخواهد داشت. درست است که هزینه اجاره چنین مکانی که در خیابان اصلی و در محل رفت و آمد شاید کمی گران باشد اما ارزش آن را دارد که فروش شما بالاتر برود.

شاید مجبور باشید از هزینه‌های خرید اجناس کم کنید و مکانی مناسب تر را برای کارتان انتخاب نمایید اما مطمئن باشید این کار به صلاح شماست.

 

گام دوم: بررسی رقبا

 

می توانید به صورت زیرکانه به محل کسب رقبایتان بروید و از روش‌های موفقیت و ایده‌های آن‌ها الگو برداری کنید. البته در کنار الگو برداری و بررسی روش‌های موفقیت‌شان، باید نقاط ضعفشان را نیز کشف کنید تا در آینده مرتکب اشتباهات آن‌ها نشوید. حتی می توان یک ارتباط دوستانه با رقبای خود بگیرید و از آن‌ها برای راه اندازی فروشگاه کادویی مشورت بگیرید.

فروشگاه کادویی

 

گام سوم: پیدا کردن نام

 

یکی از گام‌های مهم در این راستا انتخاب نام مناسب و خلاقانه برای فروشگاه‌تان است. شاید اگر می خواستید یک فروشگاه میوه یا مصالح ساختمانی داشته باشید نیاز به یک اسم شیک و خاص نداشتید؛ اما راه اندازی فروشگاه کادویی کاملاً مستلزم یک نام زیبا می باشد تا مخاطب آن را به ذهن بسپارد و با دیدن نام فروشگاه‌تان حس خوبی به آن القا شود. توجه داشته باشید که این نام باید کاملاً مرتبط با شغل‌تان باشد چون نقش بسزایی در جلب مشتری دارد.

 

گام چهارم: ارتباط با مشتری

 

ارتباط با مشتری یکی از مهم ترین پایه‌های یک کسب و کار موفق است. در واقع مشتریان مانند ستون‌های یک مغازه هستند که اگر نتوانید آن‌ها را راضی نگه دارید خیلی زود این ستون‌ها می لغزند و کسب و کار شما بدون هیچ سود و منفعتی با شکست مواجه می شود.

پس همواره باید نظر مشتریانتان را بپرسید، خدمات رفاهی در اختیارشان بگذارید، با لبخند و روی گشاده با آن‌ها حرف بزنید، پیشنهادات ویژه به آنها بدهید، با دادن تخفیف، آنها را برای بار دیگر به فروشگاه خود تشویق کنید، می توانید شماره تماس آن‌ها را دریافت نموده و از طریق سیستم پیامکی آن‌ها را تبدیل به مشتری بالقوه خود نمایید.

 

گام پنجم: طراحی بوم کسب و کار

 

برای این که بی‌گدار به آب نزنید ابتدا باید یک طرح کسب و کار بچینید و سپس سرمایه خود را به میان بیاورید. برای مثال روش تبلیغ و بازاریابی برای کسب و کارتان را مشخص کنید، موقعیت مکانی فروشگاه خود و اجاره بهای آن را در نظر بگیرید، مجوزهای لازم و تجهیزات مورد نیاز برای فروشگاه را در این طرح اقتصادی لحاظ کنید.

 

گام ششم: رشد کسب و کار

 

اگر می خواهید فروشگاه‌ تان سریع تر از زمان پیش بینی شده رشد کند، باید به فکر استخدام یک کارمند باشید تا بتوانید ساعت بیشتری فروشگاه‌تان را باز نگه دارید این یکی از رمز و رازهای موفقیت است که می ‌تواند سبب فروش بیشتر و جذب مشتری بیشتر شود.

اگر هم نمی خواهید برای استخدام نیرو هزینه کنید باید خودتان همواره در فروشگاه حضور داشته باشید و تا جایی که می توانید فروشگاه ‌تان را باز نگه دارید و به یاد داشته باشید که مشتریان بیشتر از فروشگاه‌هایی خرید می کنند که همواره باز هستند. در واقع اعتماد کردن به فروشگاهی که همواره در حال خدمات رسانی به مشتریان‌شان هستند بسیار راحت تر است.

فروشگاه کادویی

 

گام هفتم: طراحی دکور و ویترین

 

فروشگاه کادویی یکی از فروشگاه‌هایی ست که نیاز به خلاقیت و ایده دارد. از همین رو نمی ‌توان یک چیدمان سطحی با یک ویترین ساده برای فروشگاه کادویی در نظر گرفت. از آنجایی که در فروشگاه‌های کادویی پس از خرید یک هدیه از فروشنده درخواست می شود تا آن را به اصطلاح کادوپیچ کند، می ‌توان حدس زد که مشتریان شما به دنبال سلیقه و خلاقیت در چنین فروشگاهی می ‌گردند. پس بهتر است یک دکور زیبا و شیک طراحی کنید و اگر خودتان از پس بر نمی آیید از یک طراح دکوراسیون کمک بگیرید.

 

تهیه نرم افزار حسابداری برای مدیریت فروشگاه کادویی

 

استخدام نیروی حسابدار برای هر فروشگاهی الزامی است اما راهکار دیگری هم برای رسیدگی به امور مالی و امور مربوط به مشتریان وجود دارد و آن هم استفاده از نرم‌ افزار حسابداری می باشد.

با کمک نرم افزار حسابداری فروشگاه کادویی دیگر نیاز به هیچ حسابداری ندارید و خودتان به تنهایی می توانید فاکتور مشتریان را ثبت نموده، سود هر فاکتور را مشاهده کنید، برای مشتریان ‌تان با این سیستم پیامک ارسال کنید و هزینه خدمات را نیز با کمک نرم افزار حسابداری محاسبه نموده و در فاکتور مشتریان ثبت کنید.

اصلاً نگران کار کردن با این نرم افزار نباشید چراکه هر فرد مبتدی می ‌تواند با نرم ‌افزار حسابداری فروشگاه کادویی کار کند تنها کافی است کار کردن با کامپیوتر را بیاموزید.

شما می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار حسابداری معین، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

 

مقالات مرتبط

 

پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.

 

صفر تا صد راه اندازی کترینگ

راه اندازی پت شاپ PET SHOP

نکات مهم در راه اندازی مبل فروشی

نکات مهم برای راه اندازی فست فود

نکاتی در مورد راه اندازی کافی شاپ

راه اندازی فروشگاه دوربین مداربسته

صفر تا صد راه اندازی فروشگاه لبنیاتی

راهنمای دانلود برنامه حسابداری رایگان

نکاتی در مورد راه اندازی فروشگاه کیف و کفش

کاربرد نرم افزار حسابداری برای مشاغل متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.