مقالات آموزشی معین
مراحل راه اندازی رستوران

مراحل راه اندازی رستوران

فهرست مطالب

راه اندازی یک رستوران بسته به نوع و ظرفیت آن متفاوت خواهد بود اما تمامی کافه و رستوران ها باید حداقل هایی را رعایت کنند تا بتوانند مجوزهای لازم برای سرو غذا به مشتریان را دریافت کنند. در این مقاله مراحل راه اندازی رستوران و امکانات نرم افزار حسابداری رستوران به اختصار بیان شده است. خرید تجهیزات آشپزخانه، خرید امکانات سالن همچون میز، صندلی و لوازم دکوراتیو، خرید مواد غذایی بصورت روزانه و استفاده از نرم افزار حسابداری رستوران جهت مدیریت مسائل مالی می تواند از مواردی باشد که در ابتدای کار به آن توجه می شود.

واقعیتی که در رابطه با راه اندازی یک رستوران مطرح می باشد این است که شما هرگز 100 درصد بازار را در اختیار نخواهید داشت. وقتی سعی می کنید همه را راضی کنید در نهایت هیچ کس را راضی نمی کنید. بنابراین روی 5 یا 10 درصد از بازاری که می توانید به دست آورید تمرکز کنید و بقیه را فراموش کنید.

مراحل راه اندازی رستوران

در ابتدا باید بدانیم که برای راه اندازی یک رستوران از کجا باید شروع کنیم پس:

 

بیزینس پلن خود را بنویسید: طرح جامعی برای راه اندازی رستوران خود تدوین کنید سعی کنید این بیزینس پلن با جزئیات کامل تهیه شود تا در مراحل انجام کار با مشکل مواجه نشوید.

نام و نشان تجاری انتخاب کنید: نام و نشان تجاری را باتوجه به نوع فعالیت خود انتخاب کنید و از آنجایی که نام تجاری(لوگو) معرف شما و حوزه فعالیت شماست پس در انتخاب نام و نشان تجاری خود دقت داشته باشید.

نوع رستوران خود را انتخاب کنید: اینکه شما قصد دارید رستورانی مجلل راه اندازی کنید یا یک رستوران سنتی برنامه ریزی و استراتژی های متفاوتی را شامل می شود.

محلی که قصد دارید تا رستوران خود راه اندازی کنید انتخاب کنید: مطمئنن انتخاب مکان رستوران با حساسیت بیشتری انجام می شود. موقعیت جغرافیایی، تراکم جمعیت، سطح درآمدی ساکنین، نوع رستوران و منو عواملی هستند که باید به آن توجه داشته باشید.

سرمایه اولیه برای راه اندازی رستوران را مشخص کنید: از مهمترین مسائل مطرح شده برای راه اندازی یک کسب و کار تامین منابع مالی آن است که با برنامه ریزی های دقیق بتوانید منابع مالی خود را مدیریت کنید. خرید تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه، هزینه دکوراسیون رستوران، هزینه اجاره یا خرید مکان رستوران، هزینه های حقوق و دستمزد و تهیه مواد اولیه که باید روزانه تامین شود.

مجوزهای لازم برای شروع فعالیت را دریافت کنید: شما برای راه اندازی رستوران خود باید مجوزهای لازم را از سازمان های ذیربط دریافت کنید. تایید نام ونشان تجاری، اخذ مجوز بهداشت، پروانه کسب و مجوزه های سلامت پرسنل برخی از مجوزهای لازم برای شروع است.

منوی رستوران را آماده کنید: لیست غذاهای خود را انتخاب کنید و منوی رستوران خود را با درنظر گرفتن بازارهدف، نوع غذا، مهندسی منو و قیمت گذاری برای طراحی ارسال کنید.

استخدام و آموزش پرسنل را شروع کنید: پس از اقدامات مطرح شده نوبت استخدام نیرو است. حتما نیروهای متخصص و کاربلدی را استخدام کنید که در حوزه فعالیت شما تخصص کافی داشته باشند. حتما سرآشپز حرفه ای استخدام کنید و پرسنل سالن (گارسون ها) را برای پذیرایی از مهمانان آموزش دهید. توجه داشته باشید که طعم غذا و نوع پذیرایی از مهمانان رستوران در کنار فضای رستوران دو عامل مهم و اساسی برای بازگشت مهمانان به رستوران شما خواهد بود.

نرم افزار حسابداری رستوران فراموش نکنید: زمانی که سیستم های مالی یکپارچه نباشد و پایگاه داده مشترک نداشته باشد، می تواند برای مدیران خسته کننده و دسترسی به اطلاعات فروش، حقوق و دستمزد نیروی کار به یک کابوس بی پایان تبدیل شود. شما به یک نرم افزار حسابداری رستوران نیاز دارید تا در مسائل مالی خود موفق باشید. نرم افزار حسابداری که مواردی همچون یکپارچه سازی سیستم POS، پردازشگر حقوق و دستمزد، فروشندگان و اتصال بانک را مدیریت کند.

مراحل راه اندازی رستوران

امکانات نرم افزار حسابداری رستوران

 

  • حذف اطلاعات وارد شده اشتباه: بتوانید به صورت دستی خطاها و اشتباهات داده های فروش که به طور خودکار از سیستم POS وارد حساب شما می شود را حذف کنید.
  • ساده کردن حساب ها: با ایجاد حساب کاربری برای مشتریان می توانید در بخش های متفاوت و در چندین مکان به اطلاعات مشتری دسترسی پیدا کنید.
  • جمع آوری خودکار داده های حقوق و دستمزد: داده‌های حقوق و دستمزد را به‌طور خودکار از سیستم POS خود خارج کنید.
  • اتصال به بانک: از اتصال مستقیم بانک لذت ببرید و به عنوان بخشی از استراتژی اتصال، مستقیماً با بانک خود ادغام شوید. هر روز فعالیت خود را با بانک تطبیق دهید و داده ها را روزانه وارد کنید.
  • تسویه حساب بانکی: با تطبیق خودکار بانکی که در نرم افزار حسابداری رستوران گنجانده شده دردسر تطبیق دستی بانک را از بین ببرید و زمان تطبیق اطلاعات خود را از روزها به چند دقیقه کاهش دهید.
  • بودجه بندی: به راحتی برای چندین مکان در یک زمان بودجه تعریف کنید به طور خودکار داده ها را از هزینه های غذا و دستور غذا و موجودی ها جدا کنید.
  • برای افراد متفاوت سطح دسترسی تعریف کنید: نقش‌های امنیتی ثانویه را در صورت لزوم اعمال کنید تا دسترسی کاربر اصلی به ماژول‌ها، صفحه‌ها، ویژگی‌ها، مکان‌ها و منوها را محدود کنید.
  • سال مالی را مدیریت کنید: می توانید از بودجه سال قبل دوباره استفاده کنید یا با یک الگوی خالی شروع کنید.
  • مدیریت دارایی های ثابت: هر یک از دارایی های ثابت خود را در نرم افزار حسابداری ثبت کنید و بر اساس دسته های دارایی تنظیم و نگهداری کنید. هزینه همه دارایی های ثابت خود، از جمله اموال واقعی، تجهیزات آشپزخانه، مبلمان، فناوری و موارد دیگر را پیگیری کنید.
  • این نرم افزار دارای فاکتوری لمسی رستورانی با امکان گروه بندی و انتخاب تصویر غذاهاست.
  • می توانید به صورت لمسی و بدون نیاز به موس و صفحه کلید از آن استفاده کنید.
  • تعیین نوع سرو غذا و چاپ بر روی فیش مشتری و فیش آشپزخانه جهت مدیریت یکپارچه.
  • چاپ شماره میز، نام پیک، آدرس و تلفن مشتری بر روی فیش از دیگر امکانات نرم افزار حسابدرای رستوان می باشد
  • و اعلام شماره بدون نیاز به دستگاه اعلام شماره

مراحل راه اندازی رستوران

کلام پایانی

 

برای راه اندازی یک رستوران در کنار مجوزها و تجهیزاتی که نیاز است، مدیریت مسائل مالی نیز اهمیت بالایی دارد. پس انتخاب نرم افزار حسابداری رستوران که بتوانید مدیریت مسائل مالی را براحتی با آن انجام دهید کار سختی به نظر می رسد.

برای اینکه بتوانید نرم افزار حسابداری مناسبی را به کار بگیرید نیاز است تا نرم افزارهای متفاوتی را انتخاب و امکانات نرم افزار حسابداری رستوران ها را باهم مقایسه کنید. نرم افزار حسابدرای معین امکانی را برای کابران فراهم کرده تا بتوانید با دانلود دموی نرم افزار حسابداری رستوران به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به خرید کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

منبع: مقاله Entrepreneur

 

مقالات مرتبط

 

پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.

 

نرم افزار رستوران
نحوه راه اندازی رستوران
مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری رستورانی
راهنمای انتخاب و خرید نرم افزار حسابداری رستوران
بررسی ویژگی های نرم افزار حسابداری رستوران
نکاتی در مورد راه اندازی رستوران و فست فود
خرید بهترین نرم افزار حسابداری رستوران
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری رستوران رایگان
عوامل موثر بر قیمت نرم افزار حسابداری رستوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.