ثبت و نمایش اطلاعات شرکت یا فروشگاه شما هنگام ارائه فاکتور، از اهمیت بالایی برخوردار است. این کار علاوه بر افزایش اعتبار و حرفه ای نشان دادن کسب و کار شما، باعث می شود آدرس، لوگو و یا حتی شماره تماس شما در ذهن مشتریان باقی بماند.
اگر شما نیز مانند بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کارها، از نرم افزار حسابداری معین استفاده می کنید، باید با نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری آشنایی داشته باشید. در این بخش قصد داریم علاوه بر بررسی امکانات نرم افزار حسابداری معین، نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری را آموزش دهیم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
امکانات نرم افزار حسابداری معین
اگر قصد خرید نرم افزار حسابداری با امکانات زیاد را دارید، پیشنهاد می کنیم از نرم افزار حسابداری معین استفاده نمایید. امکانات و ویژگی های کاربردی این نرم افزار که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، باعث بهبود عملکرذ مدیریت شما روی عملیات های حسابداری خواهد شد.
-
- ارائه امکانات زیاد در مدیریت انواع فاکتور ها
- ثبت اطلاعات شرکت یا فروشگاه شما روی فاکتور ها
- ارائه امکانات منحصر به فرد در مدیریت چک های دریافتی و پرداختی
- ارائه گزارشات متنوع مانند گزارش سود و زیان، گزارش حساب اشخاص، فروش در بازه های زمانی مختلف و …
- ارائه امکانات بی نظیر در مدیریت سود و زیان
- مدیریت کامل انبار و انبارگردانی
- مدیریت تمامی حساب های بانکی
- ارائه امکانات زیاد هنگام پرینت و چاپ های متنوع
- مدیریت سال های مالی
- مدیریت ویزیتورها
- ارائه امکانات زیاد برای مدیریت اقساط پرداختی از جمله ثبت درصد کارمزد، اعمال سود اقساط، اعمال جریمه به ازای دیرکرد روزانه، ماهانه و …
- دارای ابزارهای کاربردی مانند پشتیبان گیری دستی و اتومات، نمایش نرخ ارز و سکه بصورت آنلاین و لحظه ای، ویرایش میزکار، ابزارهای یادآوری و هشدار سر رسید چک ها و …
- افزونه های بی شمار و منحصر به فرد مانند ضدباج افزار و بکاپ گیری ابری، افزونه اتصال به سایت (در صورت طراحی سایت برای فروشگاه یا شرکت)، افزونه چند شرکته و …
مواردی که گفته شد تنها بخش هایی از امکانات کلی نرم افزار حسابداری معین بود. با ورود به صفحه فروشگاه، می توانید نرم افزار حسابداری مناسب با کسب و کار خود را پیدا کنید و با مشاهده تمامی امکانات آن، اقدام به تصمیم گیری در مورد خرید آن کنید.
آموزش نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری معین
در صورتی که شما نیز مانند بسیاری از صاحبان کسب و کار، از نرم افزار حسابداری معین برای ثبت امور مالی خود استفاده می کنید و با نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری آشنایی ندارید، با ادامه این مقاله همراه باشید. نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری معین به سادگی قابل انجام است و پیچیدگی زیادی ندارد.
- برای ثبت اطلاعات فروشگاه یا شرکت خود در نرم افزار حسابداری معین، ابتدا از منو بالا در بخش تنظیمات، گزینه شرکت و سال مالی را انتخاب نمایید.
- در پنجره باز شده، در منوی پایین، روی دکمه ویرایش کلیک کنید. هم چنین می توانید برای سرعت دادن به عملیات ثبت اطلاعات، دکمه F3 را بفشارید.
- در این بخش پنجره ای باز می شود که می توانید اطلاعات شرکت یا فروشگاه خود را وارد و یا ویرایش نمایید. این اطلاعات به ترتیب شامل موارد زیر می شوند:
نام شرکت، تاریخ شروع و تاریخ پایان، شماره تلفن شما، زمینه فعالیت، شماره اقتصادی، کدپستی، آدرس شرکت، پیام تبیغاتی مورد نظر، نوع شرکت، نام مدیر عامل شرکت یا فروشگاه، کد ملی مدیر عامل و پست الکترونیکی.
هم چنین در این بخش می توانید آرم یا لوگوی شرکت خود را انتخاب کنید. کافی است در قسمت آرم شرکت، گزینه ” + ” را کلیک کنید و با انتخاب تصویر لوگو از میان فایل های سیستم خود، این کار را انجام دهید. هم چنین اگر قصد نمایش لوگو شرکت یا فروشگاه خود را هنگام چاپ فاکتور دارید، گزینه انتهایی را فعال نمایید.
در آخر برای ذخیره و ثبت اطلاعات شرکت یا فروشگاه خود، روی دکمه ذخیره کلیک کنید. به این ترتیب اطلاعات شما با موفقیت اصلاح خواهد شد.
همانطور که مشاهده کردید، نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری معین به سادگی و در چند مرحله قابل انجام است. هم چنین می توانید برای مشاهده آموزش ویدیویی نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری معین، به صفحه آموزش مراجعه کنید.
جمع بندی
امکانات و ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار حسابداری معین باعث شده است که مدیران و صاحبان کسب و کار ها و تجارت های زیادی این نرم افزار را خریداری و از آن استفاده کنند.
در این مقاله به آموزش یکی از بخش های تنظیمات نرم افزار یعنی نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار حسابداری معین پرداختیم. در این بخش می توانید اطلاعات مهم و ضروری شرکت یا فروشگاه خود را مطابق با سلیقه خود ثبت کنید تا در فاکتور ها به نمایش گذاشته شود. کار با این قسمت بسیار ساده است و به راحتی می توانید این عملیات را انجام دهید.
در صورتی که هنوز از نرم افزار حسابداری معین استفاده نمی کنید و قصد خرید آن را دارید، می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید.
هم چنین در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با مشاورین گروه نرم افزار حسابداری معین در تماس باشید.
مقالات مرتبط
پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.
تفاوت ERP و نرم افزار حسابداری
آموزش کامل ایجاد سال مالی جدید
آموزش ثبت نام پنل پیامک حسابداری معین