بررسی تکنیک های فروش

بررسی تکنیک های فروش
بررسی تکنیک های فروش
تکنیک های فروش
فهرست مطالب

خرید و فروش در دنیای تجارت امروز، مانند گذشته کار آسانی نیست. مشتریان نسبت به سال های پیش بیشتر دنبال خرید های دیجیتالی هستند. علاوه بر فروشندگان و بازاریابان، امروزه مشتریان نیز از روش ها و تکنیک های فروش، تا حدودی آگاه هستند. مشتریان می توانند به راحتی تشخصیص دهند کدام شرکت محصولی با کیفیت به آنها ارائه می دهد یا کدام فروشنده در برخورد با آنها صادق است.

برای جلب نظر مشتریان و افزایش فروش محصولات خود، در درجه اول نیاز به کیفیت و اصالت دارید. در این مقاله به بررسی تکنیک های فروش می پردازیم و نکاتی را بازگو می کنیم که به افزایش فروش شما کمک کند.

 

تفاوت استراتژی فروش و تکنیک های فروش 

 

دو مرحله اصلی برای فروش محصولات یا خدمات هر شرکتی، استراتژی و تکنیک های فروش آن شرکت است. نکته مهم این است که این دو بخش با یکدیگر متفاوت اند و برای افزایش فروش، علاوه بر درک این تمایز، باید از هر دوی آنها استفاده کرد.

  • استراتژی فروش چیست؟

به برنامه از پیش تعیین شده بازاریابی برای فروش محصول، استراتژی فروش می گویند. به عبارتی دیگر استراتژی فروش شامل محتوای شما برای بازاریابی است. این محتوا از اجزایی مانند بازار مصرف شما، سابقه برند تجاری شرکت و نقاط ضعف و قوت محصولات تشکیل شده است.

  • تکنیک های فروش چیست؟

به روش ها و اقداماتی که به منظور اجرای استراتژی فروش خود انجام می دهید، تکنیک فروش می گویند. استراتژی، هدف شما را در زمینه فروش را توضیح می دهد اما تکنیک های فروش، عواملی که باعث افزایش فروش شما می شوند را در بر میگیرد.

تکنیک های فروش

 

پس از درک صحیحی از تفاوت استراتژی و تاکتیک فروش، به مواردی اشاره می کنیم که فروش شما را تا حد زیادی افزایش می دهند.

 

 روش ها و تکنیک های فروش

 

تکنیک های فروش روش هایی است که مدیران هر شرکت، به منظور دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده خود در بخش فروش از آن ها استفاده می کنند. بدون ایجاد روش هایی مشخص و پربازده برای فروش، هیچ گاه موفق نخواهید شد. در این مقاله روش ها و تاکتیک های فروشی جمع آوری شده که آن ها را بررسی می کنیم.

  • اعتماد سازی

مهم ترین عامل در افزایش فروش، کسب اعتماد مشتریان است. ایجاد این اعتماد به موارد مختلفی بستگی دارد. این موارد شامل طرز برخورد با مشتری، وضعیت محل کسب و کار، نوع و کیفیت محصول می باشد.این اعتماد سازی علاوه بر فروش فیزیکی محصولات، بخش مهمی از فروش آنلاین را شامل می شود. اعتماد سازی در فروش آنلاین مهم ترین عامل فروش است بصورتی که اگر اعتماد از فروشگاه آنلاین شما توسط مخاطبان شکل نگیرد، عملا هیچ فروشی نخواهید داشت. با روش هایی مانند نماد اعتماد الکترونیکی، درگاه پرداخت معتبر و تولید محتوای خوب، می توانید این چالش را به راحتی پشت سر بگذارید.

  • عمل به تعهدات خود

عمل به قول هایی که در مورد تحویل کالا یا موجود شدن دوباره اجناس به مشتریان خود می دهید را هیچ گاه به تاخیر نیاندازید. طبیعتا برای وفادار سازی مشتریان خود، باید به تعهدات خود پایبند باشید. این تکنیک باعث می شود مشتریان از شما به عنوان یک شریک قابل اعتماد یاد کنند و جزو مشتریان ثابت شما شوند. سعی کنید زمانی که تحویل کالا به تاخیر می افتد، حتما مشتری خود را به وسیله راه های ارتباطی از این موضوع مطلع کنید.

  • توجه به پیشنهادات مشتریان

از تجربه خرید مشتریان خود آگاه باشید و از آنها در مورد محصولات و ایده های پیشنهادی، اطلاعات کسب کنید. این نکته را به خاطر داشته باشید که شما با قشر عظیمی از مردم مواجه خواهید شد. استفاده از نظرات هر مشتری به شما کمک می کند تا اجناس پرسود تری را به فروش برسانید، مخاطبان بیشتری جذب کنید و نیاز های بازار را به شکلی دقیق درک کنید.

تکنیک های فروش

 

  • اشاره به کیفیت محصولات خود

هنگامی که مکالماتی میان شما و مشتریان شکل می گیرد، جنبه های موفقیت و کیفیت محصولات و خدمات خود را به مشتری یادآوری کنید. باید این ذهنیت را در مخاطبان خود ایجاد کنید که محصولات و برند شما، از سایر رقبا جلوتر است. نکته اصلی که در این تکنیک فروشندگی اهمیت بالایی دارد، این است که رقبای خود را با انتقادات زننده خراب نکنید. رعایت این مرز باریک باعث می شود میزان اعتبار خود را در بازار رقابتی ای سخت، بالا ببرید.

  • استفاده از پلتفرم های به روز

مشریان شرکتی و صاحب کسب و کار، علاوه بر دریافت محصولاتی با کیفیت، به دنبال خدمات پس از فروش مناسبی نیز هستند. استفاده از سیستم های CRM یا نرم افزار حسابداری خوب، می تواند علاوه بر حفظ اطلاعات اصلی مانند نوع کسب و کار، داده هایی مانند سابقه کسب و کار، شروع فعالیت، راه های ارتباطی و اطلاعات کاربردی دیگری از مشتریان به شما ارائه دهد.

در صورتی که اطلاعات کاملی از مخاطبان خود داشته باشید، رابطه ای نزدیکتر با آنان برقرار خواهید کرد که در افزایش فروش شما موثر است.

  • پیگیری مناسب

اگر در تماس یا برخورد اول با مشتری موفق نبودید تسلیم نشوید. روشی که فروشندگان حرفه ای در پیش دارند، پیگیری کامل یک مشتری است تا کنار گذاشتن آن. در صورتی که متزلزل بودن مشتری در انتخاب محصول را متوجه شدید، سعی کنید با راهنمایی های درست و معرفی ویژگی های محصول خود، آن را به سمت خود جدب کنید. همچنین می توانید با تماس های منظم، ایمیل یا پیامک، اعتماد آنان را به مرور افزایش دهید.

تکنیک های فروش

 

  • برقراری ارتباط صمیمی

یکی از تکنیک های فروش محصولات، ایجاد ارتباطی گرم با مشتری است. برای اجرای این نکته می توانید از داستان ها استفاده کنید. شما باید در ذهن خود داستان های مرتبطی با محصولات داشته باشه باشید تا هنگام ارتباط با مشتری، آنها را بیان کنید. این مورد علاوه بر شکل گیری ارتباطی دوستانه، اطمینان آنان را برای خرید محصول بیشتر می کند.

در اجرای این تکنیک فروشندگی، مراقب رعایت حد خود باشید. گاهی تنها استفاده از یک جمله نامناسب، تمام اعتماد مشتری را از بین می برد.

 

جمع بندی

 

در این مقاله روش ها تکنیک های فروش موفق را بررسی کردیم. ایجاد تجربه خریدی خوب در ذهن مشتری با رعایت این موارد امکان پذیر است و باعث ایجاد سودی بیشتر و فروش بیشتر محصولات شما می شود. تمام این موارد دارای مرز ها و حدود مشخصی است که فروشندگان و بازاریابان باید ار آنها آگاهی داشته باشند. در صورت رعایت نکردن این حدود، علاوه بر از دست دادن چندین مشتری، تصویری نامناسب از شرکت یا کسب و کار خود ارائه می دهید.

هم چنین می توانید با دانلود دموی رایگان نرم افزار حسابداری معین، به مدت یک ماه تمامی امکانات نرم افزار و عملکرد پشتیبانی را به صورت کاملا رایگان مورد ارزیابی قرار دهید و در صورت رضایت اقدام به پرداخت و خرید نرم افزار حسابداری مورد نظر خود کنید و از یک سال پشتیبانی رایگان نیز بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمینه دارید می توانید با همکاران پشتیبانی نرم افزار حسابداری معین در ارتباط باشید.

 

مقالات مرتبط

 

پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط به این مقاله را هم مطالعه کنید.

 

گنجینه حسابداری

مشکلات حسابداری

اهمیت گزارش مالی

پیشینه حسابداری ایران

روش تحقیق در حسابداری

عوامل موئر در کاهش جرایم مالی

معرفی و بررسی کاربردهای انی دسک

 آموزش حسابداری را از کجا شروع کنیم؟

چالش های گزینش نرم افزار حسابداری در ایران

تفاوت علی الحساب و پیش پرداخت در حسابداری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.